HomeHomeMOTIVATIE SI OBIECTIVE

Creata din dorinta de a aduce terapiile alternative si complementare in atentia celor care doresc un mod de viata sanatos, Asociatia Vindecare Alternativa Cluj a creat site-ul www.vindecarealternativa.ro

Noi – echipa care a creat si promoveaza acest proiect – dorim ca toti cei care au nevoie de o abordare holistica a sanatatii sa gaseasca la noi solutiile si raspunsurile la intrebari.

In ultimii ani am cunoscut foarte multi oameni care au avut nevoie de un altfel de ajutor, care aveau nevoie sa fie tratati atat din punct de vedere fizic, cat si psihic si spiritual. Terapeutii nostri i-au ajutat si au colaborat intre ei pentru cazurile mai dificile.

De aici a pornit ideea. De ce sa nu ajutam mai multi oameni? De ce sa nu informam un public cat mai larg in legatura cu terapiile alternative si complementare pe care le practica terapeutii nostri?

Motivatia noastra este sa-i ajutam pe toti cei care doresc sa obtina si sa mentina sanatatea si starea de bine in viata lor. Vrem sa va ajutam sa gasiti, prin intermediul nostru, raspunsuri la intrebari esentiale legate de viata, sanatate, spiritualitate…

Obiectivul nostru este sa cream o comunitate sanatoasa si armonioasa impreuna cu voi, cei care ne sprijiniti, si cu cei care au nevoie de noi. Ceea ce dorim este ca cel care apeleaza la serviciile noastre sa fie pe primul plan.