HomeSeminariiCursuri ORDO

 

Centrul de Dezvoltare Personala ORDO Romania

oreste bw
 

Centrul de Dezvoltare Personala ORDO Romania va primeste cu bratele deschise intr-un nou concept de Dezvoltare Personala bazat pe diferite cursuri, tehnici si principii care au ca scop armonia, autovindecarea, echilibrul si cunoasterea.

Fie ca discutam despre limbajul non-verbal si implicit despre deficientele comunicarii, nu numai mintea si trupul sunt angrenate in exprimare ci mai ales sufletul!

Mintea, sufletul si trupul sunt un tot unitar si din acest motiv atentia trebuie acordata intreg ansamblului nostru. Mintea are nevoie de ganduri sanatoase si de creativitate, sufletul de o minte luminata si de sentimente, emotii curate, echilibrate iar trupul de un Qi  sanatos. Cand una dintre acestea nu se afla in armonie, incepe procesul de boala. Raspunsul nu se afla mai departe de noi insine, important este sa ne punem intrebari!

Sub palaria ORDO ne intalnim pentru a creste impreuna, a ne intreba si a ne raspunde : „Cine sunt eu, de unde vin si incotro ma indrept?”.

 

 

doru bem

In acest sens, in anul 2016, Centrul de Dezvoltare Personala ORDO va sustine in Bucuresti si in tara cursuri pe care le puteti gasi pe

http://cursuri.ordo.ro/sesiuni-cursuri/http://cursuri.ordo.ro/sesiuni-cursuri/